-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz STC Speed #23373 üzenetére
A hdminel a minőség, ár pont ilyenkor fontos! Egy 1-3mes kínai vacak is jo, de 4-5mnel, főleg 10mtol mar fontos a minőség! Ha ebben a hosszban egy olcsó cuccot veszel akkor romlik a kép, szemcsesedik, kimarad, a minőségi viszont ugyanaz mint röviden, tökéletes! (Szóval itt a drága kábel nem szebb képet ad, hanem nagyobb tavon is hozza a minőségi szintet) azt h milyen markát érdemes kérdezz mást, de elméleti szinten ez a helyzet
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
válasz STC Speed #23373 üzenetére
Régebben, mikor még jó volt a tv-m HDMI-je a pc-t egy 20 méteres HDMI-vel kötöttem rá, és azzal is tökéletes volt a képe.
Szóval nem hiszem hogy okozna minőségbeli romlást.(#23368) stilo18: Én ennek a nagy testvérét néztem ki magamnak: LG 50LN5400
Szerintem is nagyon jó tv!
Nem tud semmit csak batár nagy, és jó minőségű a képe.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok