- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #233701 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy egy ilyen játékot nem fognak a tesztelők végig vinni pár nap alatt. Már nem emlékszem nekem mennyi volt a Nioh alapjáték végére érnem, de bőven 50-70 óra felett volt. Mikor befejeztem a dlc-ket (nem 100%-ra persze), akkor jártam valami 90 óránál. Nagyon az elején volt, hogy egy bossnál ragadtam több mint 2 órát... Aztán végül mentem másfelé és később tértem vissza. Szerintem a Nioh a sok side questtel sokkal több időt vesz el, mint egy Dark Souls vagy Bloodborne és ezt az időt hasznos dolgokkal tölti ki. Nálam ezért etalon a Nioh. Szerintem akit érdekel a soulslike stílus ezzel kezdje, mert a fejlődési rendszere sokkal barátibb mint a többi ilyen játéknak. Cserébe több mindent kell megtanulni a játék során.
Peace
Ezt a témát én egy percig sem bírtam, mert a lány feje belelóg a menübe. Engem ez hihetetlenül zavar.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #233701 üzenetére
Az a tippem az vhogy igy nezne ki.
0/10 reviewer csinalta vegig solo-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Politika
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Steam Deck 512GB hordozó tok + választható tok + skin + üvegfólia
- Eladó új, bontatlan dobozos Nintendo Switch/OLED/Lite gépek, 2 év gyári garanciával
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!