-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz tboy93 #233345 üzenetére
A történet még nem is volt annyira frusztráló, bár tényleg nem egy nagy eresztés. Engem inkább a karakterek arcmimikája zavart, vagyis inkább az hogy nem volt. Minden szituációban kb fapofával magyaráztak, rohadt idegesítő volt egy idő után, nem tudom hogy gondolták ezt, de 2017-ben azért ennél fejlettebb volt már a technika. Persze voltak erős oldalai is a játéknak, biztos fogok neki adni még egy esélyt és elkezdem elölről, de nem tudom mikor kerül rá sor. Pláne hogy most a palettában van pár "adjunk neki még egy esélyt" játék, lásd RDR 2, Spider Man. Azoknak még neki se fogtam, és még van vagy 20 játék, ami arra vár, hogy végigtoljam. Eddig sem jött tőlem olyan panasz, hogy nincs mivel játszani, de most annyi mindent felhalmoztam, hogy szerintem idén bőven el leszek.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztrofotózás
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest