Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Az effektekre és az akusztikára elég alaposan odafigyeltek, ha a szakadó esőben beállsz valahova, az adott épületen belül is más az eső zaja, a tető anyagától függően. Ami viszont nálam kiemelkedő kedvenc, az a lövedékek becsapódásának hangja, ami szinte minden anyagnál (fa, fém, drótkerítés, műanyag, beton, husi stb.) eltérő és abszolút élethű, de még az anyagok tömörségét is figyelembe vették. Élvezet fejessel hallgatni. Ráadásul csak több nap után tűnt csak fel igazán, amikor egy benzinkútnál tűzharcba keveredtem.
-
S e t h
nagyúr
Amikor embereket szabadítasz ki a térségben való motorozás közben, akkor irányítsd őket az egyik tábor felé, nem érdemes hol egyiket, hol másikat választani.
Kábszeres küldetés megvolt?
Ott lesz majd sok bizalom pont, csak el kell döntened mit preferálsz, a motor vagy a fegyverek fejlesztését.Egyébként az időjárás szenzációs, én a hóvihart bírtam a legjobban, de esőben is tátottam a számat, amikor máshogy hangzott az esőcseppek kopogása amikor beléptem egy házba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Lenovo Legion Go eladó
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia (Eladva)
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest