- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz mike1334 #180906 üzenetére
Szia, én se ajánlanám kezdésnek a persona 5-öt, mert nagyon mély játék. Szerintem a jelen generáció legjobb jrpgje, de kezdésnek semmiképp, mert lehet pont nem fogja veled megszerettetni ezt a stilust. Valami könnyedebbel kezdenék. Ahogy írták pl DQ XI, de mondjuk mondok én neked egy szuper kis játékot, ami bevezet ebbe a csodálatos műfajba, nem teljesen igazi jrpg, mert sok nyugati vonással van felvértezve, de épp ezért emészthetőbb, rövid,és velős. Child of Light a neve ennek a kis csodának, 890 forint volt pár hete, lesz még annyi, sűrűn akciózzák.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Xaels
félisten
A Ni No kuni 2 könnyű játék, egyedül az ilyen taktikai RTS-es rész ami bosszantó lehet. A harc nem körökre osztott hanem rendes csapkodós mint egy HnS-ben. Kezdésre szerintem jó beugró lehet a jrpg világba.
Nem cukiságra épít hanem konkrétan a Ghibli Studio stílusára. Sajnos a 2. rész nem annyira jól kidolgozott karakterileg mint az első mert itt a stílus maradt de a Ghibli Studio nem vette ki a részét belőle. Egyébként téma tekintetében néha elég komoly dolgokat feszeget.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Rigormortiis
veterán
A P5 nagyon nem egyszerű játék. Semmiképp nem ajánlom kezdésnek, mert nagyon el tudja venni az ember kedvét. És vedd figyelembe, hogy ott az időd legnagyobb részét beszélgetéssel fogod eltölteni. Iszonyú erős művészeti stílus jellemzi, de ez egy tipikusan nehéz játék. Ettől még zseniális, de pl a DQ11 sokkal kezdő-barátabb.
A ni no kuni 2 meg szörnyen gyerekes. Nekem nem vette be a gyomrom sem a karaktereket, sem a sztorit. Technikailag és játékmebetileg nagyon jó, de nálam a fenti tényezők miatt vérzett el.
Penge: A DQ a lehető legklasszikusabb körökre osutott harcrendszert használja. Mindenképp ezzel folytasd!
Én azért szeretem nagyon a Final XII-t, mert ugyanabban a világban játszódik, mint a Tactics, és szerintem az a legjobban sikerült ff történet. Plusz a zenék, illetve a felnőttebb, komolyabb karakterek, amiért nagyon értekeltem már a ps2 éraban is.
Az YS pedig mindig is egy B ligás frencsájz volt. Egy kis agyatlan akciórpg, az égvilágon semmi nincs benne, ami miatt egy lapon lehetne említeni bármely másik jatékkal, amiről mostanában beszéltünk. Megvannak a maga pillanatai, jópár részt vegig toltam psp-n és vitán, de ps4en nem ülnék le elé.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
saelin
veterán
Szerintem ugorj bele a Persona 5-be, mert nagyon jó játék. Teljesen egyedi stílusú, a karakterek elképesztően jól kidolgozottak és tele van tömve a játék mindenféle mechanikával amik ki tudnak szakítani a begyepesedett jrpg sémából. Ha belegondolok hogy mennyi párbeszéd van benne, akkor csak fogom a fejem hogy mennyi, de mennyi munka lehetett ezzel! Komolyan, próbáld ki és nem fogod tudni letenni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
LeventeV
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!