Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz Bogyi007 #168613 üzenetére
Ha nem jön be, akkor nem kell erőltetned, még ha erről fog szólni a topik majd egy bő hónapig, vagy akár több ideig(bár van topikja).
Western játékokból hiány van, és ez most egy hatalmas nagy kárpótlás lesz ez, aki szereti ezt a témát.Mondjuk úgy tűnik, hogy rendesen meg fogják tölteni tartalommal, részletességgel és mindent átható eredetiséggel ezt a nyitott világot. A játék nem fog eltűnni, később is beszerezheted majd, nem kell a hype-nak felülni.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
marilllyo
veterán
Szerintem ezzel nincs semmi gond. Ha rajtam múlna, akkor az összes pénzt, amit a Fifa részek fejlesztésére költöttek...akár mehetne is valamelyik jótékonysági alapítványnak. De hát az egész játékoslét ízlésen alapul...
Én pontosan úgy voltam vele, ahogy Te is. Még a western sem igazán mozgat a dollár trilógiát leszámítva....De, amint meghallottam, hogy a ló péniszének mérete változik...nem bírtam ellenállni.
Valójában csak kíváncsi vagyok, hogy mit képesek kihozni a PS4-ből. Szeretem a minőségi játékokat...és azért ha van AAA cím, akkor ezek azok... Haver meggyőzött, hogy felezzük be... Ámen...
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
addikt
Ízlések és pofonok szerintem. Nyílván van olyan player -nem is kevés- akit hidegen hagy a western vonal, vagy a szuperhős vonal /lásd Pókember/. Ettől független valószínűleg nem lesznek rosszak az eladási számok, illetve hozni fogja minimum 1 színvonalát. /én várom, de nem lesz elsőnapos vétel/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest