-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz Rigormortiis #140860 üzenetére
Shadow Warrior. Egyébként a Wolfenstein 2 sztoriban rádob vagy 3 lapáttal a TNO-ra. Dishonored is remek. Doomot meg nem a sztori miatt szeretjük.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
prokxy
veterán
Megbocsájtok, semmi gond!
Kinek melyik pálya jön be, ha ismernél, akkor tudnád, h miért volt nekem kedvenc a Golmud és minden map, ahol tank van. Infben legjobb volt a Locker, de tényleg ízlés kérdése.Srácok, amióta PS4 van, azóta alig alszok megint! Sok címet kell bepótolni, meg ez a HZD...ott a fő küldi már 2-3 este óta, de mindig elkolbászolok másfelé és nem tudom megunni.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha a Titanfall 2 egyjátékoss kampányáról neked ez a véleményed, közben jónak tartod a BF1 kampányát, akkor nincs is miről beszélgetni veled erről a témáról.
Bár, ízlésről vitatkozni felesleges, csak furcsa amit mondasz. -
nagyúr
Prey, Dishonored 2, Dying Light... stb?
Sőt én még a Call of Duty-t is ide sorolnám, mert single-ben azok is sokkal jobbak mint bármelyik BF.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- Sí, sielés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Mobil flották
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok