-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz bandi0000 #120108 üzenetére
BF4 esélyes lehetne....de én úgy gondolom, hogy azért nem ad ilyen címeket ki az EA a kezei közül mert hátha rontanák az aktuális rész eladásait.
Wolfenstein-ek meg a Metro részek amikre látnék rációt az fps-ek közül. De, hogy őszinte legyek azokkal meg úgy vagyok.. .-és szerintem sokan mások is-, hogy nem egyszer voltak leakciózva 3.000 körül adták a két részeket egyben ha jól emlékszem. Aki akarta az már megvette.
Ez a Just Cause 3 most visszajön a "köztudatba". Én valószínűleg kihagyom. Nem tudnék elvonatkoztatni az fps dropjaitól. Ettől függetlenül (és a múlt hónapi Until Dawn-nal meg az azelőtti Killing Floor-ral együtt) nagyon úgy fest, hogy javuló tendencia van az ingyen játékok terén.
Egy AC játékkal sem játszottam de ez a kis rövid kieg ez most pont jó lesz arra, hogy vessek rá egy pillantást. Hátha.
A lényeg, hogy a korábbi éveket nézve a mostani címekkel tényleg el vagyunk "kényeztetve".
Én csak remélni tudom, hogy senki sem várja a BF1-et vagy a TF2-t ingyenes kínálatba.A KZ: Shadow Fall mondjuk jó lenne. Nekem ugyan megvan de legalább feltöltenék a szervereket játékosokkal.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bogyi007
veterán
válasz bandi0000 #120108 üzenetére
Akkor neki Xbox One kell Ea Access előfizetéssel...
Meg hozzá persze a Gold előfizetés (Goldosok éppen kapták a Final Stand Dlc-t is Bf4 mellé)[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Vizsgálják, hogy miért volt globális leállás az ASML-nél
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest