Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
válasz
ViktorHUN79 #107577 üzenetére
Persze értem én h mit mondasz, meg wicheren kívül én is így vagyok vele, viszont pont a eicher az amit megvettem storebol, mivel 7490ft-ért megkaptam hozza mindent, azért nem rossz h ebbe az árba benne van a 2 dlc plusz letölthető hozzá sokminden. Arról nem beszélve h külön tetszik h nem kell lemezt ki be pakolnom ha épp mást akarok berakni. De hat ízlések és pofonok, tömören az a véleményem h 6ezrert csak akkor érdemes megvenni ha csak kiprobalod de nem jön be, ha ki akarod pörgetni teljesen akkor nem éppen a legjobb vétel
-
batai15
félisten
válasz
ViktorHUN79 #107577 üzenetére
és a használthoz járnak a dlc-k? legalább a két kiegészítő? ha igen honnan rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők + RingFit Adventure játék
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest