- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Tavaszi hardvernyitány
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Nekem olyan problémám lenne, hogy tegnap este regisztráltam. Jó rendben miután megvolt leszedtem az oldalról azt az exe-t az felinstallált nekem valami directx-et, meg még valami apróságot. Kirakta az ikont az asztalra, és mikor elindítottam beírtam a felhasználónevemet és a jelszavamat. Jó nem engedett be. Ma reggel megint megpróbáltam akkor sem, kértem új jelszót, úgy már igen, és felugrott valami terms and conditions, azt természetesen elfogadtam. Azóta csak tölt a játék egy fél percig utána pedig eltűnik az a kis képernyő. Ez mi?! Utána a főoldalra az új jelszóval be akartam lépni nem engedett. Kértem megint újat úgy már igen. Kiléptem, majd most megint belőttem a gépet és a ma reggeli második új jelszóval már nem enged be. Mi folyik itt?
Új hozzászólás Aktív témák

- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kuponkunyeráló
- Revolut
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest