Hirdetés

Aktív témák

• Yutani

nagyúr

LOGOUT blog

válasz guest #7 üzenetére

Igazad van abban, hogy abszolút kiegyensúlyozatlan lenne egy GeF2 MX-szel az XP1700+.

Én az 1.33 GHz-es Tualatin Celeronomon próbáltam ki egy Megacolor GeF2 MX-et (175MHz core/150MHz mem). Igaz, a memória csak 150-re volt állítva gyárilag, bár a RAM 166-MHz-es volt. Gyári állapotban próbáltam ki, nem tuningoltam.
    Nos, azt tudom mondani, hogy az MX-szel a gép közel úgy teljesített, mint egy 900 MHz-es Celeronnal, ami mellett GeF2 GTS volt.
    Tehát jócskán visszafogta a gépet az MX. Ha az XP-t nézzük és egy MX400-as kártyát, akkor valahol ugyanitt lennénk. Tehát egy 1.2 GHz feletti gépbe nem javasolt GeF2 MX-et belerakni. Inkább GeF2 Titanium, vagy magasabb kategóriás kártyát válasszunk.

Végül is a GeF3 jó választás volt, csak kicsit drága és ''túl jó'' a mai játékokhoz. Viszont ha az embernek van felesleges 50-60e jó magyar forintja ilyesmire, és éppen most akar Voodoo2-TNT1-Savage4-TNT2-ről váltani bika gép háttérrel, vegyen ilyet, mert kb. nyártól kezdve jó hasznát fogja venni a most felesleges 3D-s lőerőknek.

Aktív témák