- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Igazad van abban, hogy abszolút kiegyensúlyozatlan lenne egy GeF2 MX-szel az XP1700+.
Én az 1.33 GHz-es Tualatin Celeronomon próbáltam ki egy Megacolor GeF2 MX-et (175MHz core/150MHz mem). Igaz, a memória csak 150-re volt állítva gyárilag, bár a RAM 166-MHz-es volt. Gyári állapotban próbáltam ki, nem tuningoltam.
Nos, azt tudom mondani, hogy az MX-szel a gép közel úgy teljesített, mint egy 900 MHz-es Celeronnal, ami mellett GeF2 GTS volt.
Tehát jócskán visszafogta a gépet az MX. Ha az XP-t nézzük és egy MX400-as kártyát, akkor valahol ugyanitt lennénk. Tehát egy 1.2 GHz feletti gépbe nem javasolt GeF2 MX-et belerakni. Inkább GeF2 Titanium, vagy magasabb kategóriás kártyát válasszunk.
Végül is a GeF3 jó választás volt, csak kicsit drága és ''túl jó'' a mai játékokhoz. Viszont ha az embernek van felesleges 50-60e jó magyar forintja ilyesmire, és éppen most akar Voodoo2-TNT1-Savage4-TNT2-ről váltani bika gép háttérrel, vegyen ilyet, mert kb. nyártól kezdve jó hasznát fogja venni a most felesleges 3D-s lőerőknek.
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest