- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpeen2
senior tag
-
arpeen2
senior tag
Megjelent az 1.20 hackelt fw.
Bővebben: link <--- például innen is le lehet tölteni. -
arpeen2
senior tag
Kézhez kaptam ma egy G05-ös lemezt pontosan nemtudom melyik név tartozik hozzá mert nyomtatva van a ''teteje'' de G05 ezt megmondta a decrypter is. (Film van rajta). Beküldtem a 108-ba hogy decrypterrel leszedem (író 1.18 hackelt fw) a lemez elején kb 3-400MB leszedése után nemhogy belassít hanem egyből olvashatatlan adat. Mondom jó beraktam másik 108-ba (ezen 1.14 gyári fw van) decryper indít ugyanúgy olvashatatlan adat stb. Hálistennek van még itt egy régebbi ASUS (ami ugye Pio) 4x DVD író DRW-0402 rajtszámmal
. Nos lemezt bele, decrypter indít. Ez ugye eleve kissebb sebességről indul kb 3x-ról, de a maga módján abszolút lassításmentesen leszedte a filmet. Akkor ez most hogyis van ? Erdőke? PPeter ?
-
arpeen2
senior tag
válasz
BaliTHC #2950 üzenetére
Hát ha tényleg atomstabil a géped akkor 2 dolgot mindenképpen érdemes kipróbálnod : vagy az írót kipróbálod ugyanazzal a lemezzel, sebességgel egy másik gépben, vagy a te gépedben ugyanazon sebességel írva másik lemezt próbálj meg írni. Ha vmelyik megvan máris okosabbak leszünk.
-
arpeen2
senior tag
válasz
oceanearth #2926 üzenetére
Hát egy Pioneer topicba ez sztem elég buta kérdés volt. Itt mindenkinek Pio van szted melyiket ajánljuk ?
-
arpeen2
senior tag
Hát totál ugyanabból a bobozból való a lemez, én bontottam ki (vastagtokos lemezek). De az lehet hogy a hackelt fw nem csak a RipLock-ot és a régiókódot oldotta meg hanem az írási cuccokba is belepiszkáltak ? Mert a gyári fw-el megírt ugyanezen szériából való lemezeket jól vissza lehet olvasni.
-
arpeen2
senior tag
További kérdésem az lenne hogy hogyan lehet az hogy egyszer P-CAV-ot egyszer meg CAV-ot ír ki a lemez olvasása végén ? Úgyvettem észre hogy amelyik lemez grafikonja egyenletes annál CAV-ot ír ki amelyik végén belassul ott meg P-CAV- ot . Hogyisvan ez most akkor?
-
arpeen2
senior tag
Kis segítség kellene. Létezik hogy egy hackelt (1.18)-as fw-ben belepiszkálnak az írási stratégiákba ? Ugyanis azt vettem észre hogy amióta ez a hackelt fw van a 108-asomon azóta a Fuji -R 4x lemezeim vége gyalázatos olvasási görbét produkál. A gyári 1.18-as fw-el megirt régebbi lemezeim viszont hibátlanok. Esetleg annak lehet vmi köze hozzá hogy az átviteli seb. teszt végén a hackelt fw P-CAV olvasási módot ír ki míg a gyári CAV volt ? A CAV-ot még tudom is mi de a P-CAV-ot nemvágom miben más. Előre is köszi az építő jellegű hsz-kat.
-
arpeen2
senior tag
válasz
lacko22 #2786 üzenetére
Sokminden lehet a baj az az igazság. Elég tré lemez az arita de attól még meglehet írni. Lehet csak a Nero xaraxik, lehet alaplapi IDE driverrel van baj, de lehet az egész windows már halálán van, lehet csak kábel van megtörve. Ezeket a hibalehetőségeket érzésed szerint kezd el felkutatni. De előtte próbálj meg egy iso file-t a DVD decrypterrel kiírni ha az sikerül (vagy ha nem) már van kiindulási alapod.
[Szerkesztve] -
arpeen2
senior tag
válasz
james008bond #2773 üzenetére
Még mindig lassan olvas az LG. Ha feltornázható lenne a sebessége lehet nem ilyen egyenletes lenne az a grafikon.
Szerintem...
-
arpeen2
senior tag
Hát barátom most jónagy butaságot mondtál. Gondolom nincs ilyen íród, mert különben nem mondanál ilyeneket. Ugyanis sok 100-ad magammal (itt a PH-n) rendelkezünk ilyen íróval és nekem is a gyári 1.18 fw van fent és képzeld volt már olyan lemez is (gyári nyomott 1 rétegű) amit 15.6x sebességgel olvasott a lemez végén. Másolt -R lemeznél kb 12.5x volt az egyéni rekordom. Nahh? Mitszólsz ?
[Szerkesztve] -
arpeen2
senior tag
Ezt a kijelentésedet mire alapozod? Már többször is olvastam hogy ezt írtad. Én mostanában (magamnak) csak ilyen lemezre írok (term. 108-al) Decrypter verify ON és sem a visszaellenörzésnél sem DVDspeed testnél semelyik lemeznél (kb 100-120 lemez alatt) egyel sem volt fikarcnyi problémám sem. Igaz a nagyrészét 2x-en írom de kb 10-20%-át 4x-en de azoknál sem volt soha semilyen probléma akár adatot akár filmet írok rájuk.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
arpeen2
senior tag
válasz
mr_knight #2108 üzenetére
Hát az ilyen ismeretlen márkaneveket inkább hanyagolom mégha ugyanaz a gyártókódja is. Amúgy meg akik kapták a Traxdata-t még senki sem panaszkodott hogy nem tudná olvasni asztaliban. Magamnak meg márkás lemezre írok, még a Princo korszakban megfizettem a tanulópénzt.
-
arpeen2
senior tag
válasz
peregriner #2087 üzenetére
Én is ilyen lemezekre írok ugyanezen felállással ( 108/1.18 ) és hibátlan lemezek készülnek nálam. Lehet kifogtál egy hibás sorozat lemezt
vagy neadjisten az íróddal van vmi baj
Milyen programmal írsz ?
-
arpeen2
senior tag
Azt mondja meg nekem vki miért van az hogy a 108-as mind a másolt mind az eredeti audio cd-kkel Nero CD speed átviteli sebesség teszten olyan grafikont produkál mint az ökörh@gyozás (saját maga által másolt lemezre is). A közvetlen környezetemben 3 ilyen író is van 2db 1.18-as gyári fw-el 1 pedig gyári 1.14-el. Ja és más olvasókban, írókban ezek a lemezek ugyanezen teszten szép grafikont adnak ki.
-
arpeen2
senior tag
A 108-as a DVD+R -t megtudja írni DVD-ROM booktype-al ? (a DVD+R DL-t tudom hogy tudja
)
-
arpeen2
senior tag
válasz
mrdoubleb2 #102 üzenetére
-
arpeen2
senior tag
válasz
mrdoubleb2 #99 üzenetére
Kicsit soknak tűnik a 10.000 fordulat....ezt hogy számoltad ki ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest