Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
maxcooper
tag
Hi!
Nekem is Pinnacle PCTV Pro-m van!
Voltak gondjaim XP alatt főleg a képpel.
A lényeg ami lejött hogy a Codec-pack-okat felejtségtek el.
Rakjatok fel egy aktuális Divx, Xvid kodeket (esetleh AC-3, ffdshow) és megy 99%-ban minden!
Nekem, sem volt képem amikor ACE Mega kodeket használtam, sőtt olyan is volt hogy eccerűen fagyott, restartolt.
Előforul olyan hogy rádióról átkapcsolva nincs kép, ilyenkor Vision ki/be kapcs és ok!
Ha valakinek nincs pl hang, vagy a felvett videón nincs hang akkor nézze meg az audió beállításokat hogy jó helyről veszi-e az igét a progi.
Mellesleg, hogy megvettem az SB Audigy (bulk) karimat és próbáltam auxra külön csatival átlőni a cuccot, volt gondom (és még van is) mivel minden indításko ki kell kapcsolni egy ''Do not monitor'' nevű ablakocskát a Creativ Surround Mixer-ben a Rec szekciónál![[kép] [kép]](http://www.fw.hu/nagyongagyi/auxl.jpg)
ha ez megvan onnantól van hang viszon picit gagyi, szerintem az lehet a gáz hogy hangkari/CD-Rom analó kimenet kábelt használok...vagy nem?!
A kép, hang csúszás előforul, passzolom mért, nekem is időnként volt ilyen, bár szerintem vmilyen szoftver a ludas, viszont ha a Vision csúszik ott a Ulead Video Studio 8, azzal nem volt még gond, de érdemes megnézni gyengébb minőségű mpeg konvertálással...
Hát remélem segítettem, ha nem akkor remélem nekem segít vki
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest