- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
guest
veterán
Hi !
1. ha jóltévedek nekem mindenféle beállítás nélkül ha a jobb fölső sarokba húzom az egeret, akkor eltűnik
2. Azt, hogy a csoda magyar ''kábeltévétársaság'' egy csatornára 2 adót rak, az nem hiszem hogy a kártya hiányossága lenne, erre egy megoldást tudok: az egyik adót ''felülről'' a másikat ''alúlról'' keressed mauálisan, nekem ekkor megtalálja.
3. digizni, felvenni, stb és a VirtualDubb-al szoktam, bocs most a cím nincs kéznél.
4. Sajnos kishazánkban, a kábeltv mindősége enyhén szólva kivánnívalót hagy maga után, ezért csak 1-2 csatorna van ami tök jól fog bejönni élvezhető mindőségben (nálam pl.az EuroSport kifejezetten tök jó, ott az interlace-t sem kell bekapcsolni)
5. én kb2 éve nyúzom a cuccot, meg vagyok vele elégedve, igaz hogy nem lehet vele 640*480ban digizni, de nem is kerül 200k-ba, tehát home célokra tökéletesen megfelel, nálam jártak közül ennek a legjobb a vétekézsége és a szolgáltatása is (távir., sztereó, rádió, infravevő, digiző, vágó prg, stb). De csak akkor ha igazából TV-zni akarsz és nem nagyipari módon filmeket rippelni :)
RAMMM
Aktív témák
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest