Hirdetés
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen TV-t vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
Aktív témák
-
guest
veterán
Hi !
1. ha jóltévedek nekem mindenféle beállítás nélkül ha a jobb fölső sarokba húzom az egeret, akkor eltűnik
2. Azt, hogy a csoda magyar ''kábeltévétársaság'' egy csatornára 2 adót rak, az nem hiszem hogy a kártya hiányossága lenne, erre egy megoldást tudok: az egyik adót ''felülről'' a másikat ''alúlról'' keressed mauálisan, nekem ekkor megtalálja.
3. digizni, felvenni, stb és a VirtualDubb-al szoktam, bocs most a cím nincs kéznél.
4. Sajnos kishazánkban, a kábeltv mindősége enyhén szólva kivánnívalót hagy maga után, ezért csak 1-2 csatorna van ami tök jól fog bejönni élvezhető mindőségben (nálam pl.az EuroSport kifejezetten tök jó, ott az interlace-t sem kell bekapcsolni)
5. én kb2 éve nyúzom a cuccot, meg vagyok vele elégedve, igaz hogy nem lehet vele 640*480ban digizni, de nem is kerül 200k-ba, tehát home célokra tökéletesen megfelel, nálam jártak közül ennek a legjobb a vétekézsége és a szolgáltatása is (távir., sztereó, rádió, infravevő, digiző, vágó prg, stb). De csak akkor ha igazából TV-zni akarsz és nem nagyipari módon filmeket rippelni :)
RAMMM
Aktív témák
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DJI mini 3 drón display unit
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest