- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
guest
veterán
Hi !
1. ha jóltévedek nekem mindenféle beállítás nélkül ha a jobb fölső sarokba húzom az egeret, akkor eltűnik
2. Azt, hogy a csoda magyar ''kábeltévétársaság'' egy csatornára 2 adót rak, az nem hiszem hogy a kártya hiányossága lenne, erre egy megoldást tudok: az egyik adót ''felülről'' a másikat ''alúlról'' keressed mauálisan, nekem ekkor megtalálja.
3. digizni, felvenni, stb és a VirtualDubb-al szoktam, bocs most a cím nincs kéznél.
4. Sajnos kishazánkban, a kábeltv mindősége enyhén szólva kivánnívalót hagy maga után, ezért csak 1-2 csatorna van ami tök jól fog bejönni élvezhető mindőségben (nálam pl.az EuroSport kifejezetten tök jó, ott az interlace-t sem kell bekapcsolni)
5. én kb2 éve nyúzom a cuccot, meg vagyok vele elégedve, igaz hogy nem lehet vele 640*480ban digizni, de nem is kerül 200k-ba, tehát home célokra tökéletesen megfelel, nálam jártak közül ennek a legjobb a vétekézsége és a szolgáltatása is (távir., sztereó, rádió, infravevő, digiző, vágó prg, stb). De csak akkor ha igazából TV-zni akarsz és nem nagyipari módon filmeket rippelni :)
RAMMM
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- LEGO klub
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell S2722DC 27" QHD / IPS / USB-C 65W (003)
- Dell P2725QE 4K / IPS / Pivot mode USB-C 15W töltés ! vizszintes pixelcsik (012)
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A VA / 180hz / 1ms(028)
- 27% - GIGABYTE MO34WQC2 Karcos OLED Monitor! 3440x1440 / 240hz / 0.03ms / FreeSync!
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest