- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Láttam, láttam, de ne feledjük, hogy itt egy 1.13as P3-ról és egy 1400as celeronról van szó egyrészt, másrészt adam nem játékokra használja, emiatt nem 3DMark tesztekkel traktáltam.
Ma eladtam a celeronom, és mivel válasz eleddig nem jött, vettem egy 1300ast, ha nagyon gányul lehet húzni, akkor még visszanézek, de túl csábító volt +1000 forintért a +100Mhz és +egy év gari. Egyébként nagyon tuti a P3 175ös FSB-n, tegnap nézegettem a TUSL2-C biosát, és nem értem, milyen elmebeteg ASUS mérnök javaslatára lehet ott 250Mhz-es FSB-ig tenni. /Ram-nak asszem 166Mhz/
Ha valakit a tuning mozgat, nézzen be ide: [L]http://www.cpudatabase.com/CPUdb/[/L]
Nagyon elmebeteg tuningok vannak, 1200as 2Ghz-en kint a kertben -20 fokban fagyott vinyóval, és társai :) Jó nézelődést!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged