- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
fordfairlane #2933 üzenetére
Csak egyetlen oldalról van szó, szóval jó a megoldás. Egyedül ezt a 'readfile'-t nem ismertem, köszi!
Más: ha másik könyvtárba rakom át, attól még elérhetik, hogyha tudják az elérési útvonalat nem? Biztos nincs vmi más megoldás? Nem gond ha bonyolultabb (sokkal), elég ha kulcsszavakat adsz meg, majd megoldom vhogy..
-
Gyomman
aktív tag
1 kérdésem lenne (kezdő): Sikerült megoldanom egy könnyű php kóddal, hogyha az egyik oldalon beírom a helyes jelszót, akkor ezt meg ezt csinálja. Na már most 2 probléma is adódik ebből: az egyik az, h php-be meik utasítással tudom azt megoldani, hogy xy.htm nevű weblapot nyissa meg a php kód. A másik pedig, hogy az xy.htm-re hogy tudom azt "ráerőszakolni" hogy csak akkor jelenítse meg a tartalmat, hogyha jelszóval megyünk rá (tehát pl. ha nem, akkor irányítson át arra az oldalra ahol a jelszót bekérem). Remélem érthetően le tudtam írni a problémát, és előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest