- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
fordfairlane #2933 üzenetére
Csak egyetlen oldalról van szó, szóval jó a megoldás. Egyedül ezt a 'readfile'-t nem ismertem, köszi!
Más: ha másik könyvtárba rakom át, attól még elérhetik, hogyha tudják az elérési útvonalat nem? Biztos nincs vmi más megoldás? Nem gond ha bonyolultabb (sokkal), elég ha kulcsszavakat adsz meg, majd megoldom vhogy..
-
Gyomman
aktív tag
1 kérdésem lenne (kezdő): Sikerült megoldanom egy könnyű php kóddal, hogyha az egyik oldalon beírom a helyes jelszót, akkor ezt meg ezt csinálja. Na már most 2 probléma is adódik ebből: az egyik az, h php-be meik utasítással tudom azt megoldani, hogy xy.htm nevű weblapot nyissa meg a php kód. A másik pedig, hogy az xy.htm-re hogy tudom azt "ráerőszakolni" hogy csak akkor jelenítse meg a tartalmat, hogyha jelszóval megyünk rá (tehát pl. ha nem, akkor irányítson át arra az oldalra ahol a jelszót bekérem). Remélem érthetően le tudtam írni a problémát, és előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest