- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Randomized
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #18187 üzenetére
Egy másik témában már bemásoltam, itt a link: [link]
-
Randomized
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem jQuery-AJAX-PHP kombinációban, remélem jó helyen járok.
Szóval fejlesztek egy weboldalt, minden okénak tűnt. Windows-on tesztelem XAMPP programcsomaggal, localhost-on szoktam tesztelni. Megpróbáltam havernak megmutatni, hogy tesztelje le a dolgokat, hátha talál benne hibát, de neki nem volt jó egy része (mindjárt írok részleteket is). Szóval megpróbáltam én is, nálam jó volt (megint csak localhoston próbáltam). Utána megpróbáltam én is úgy, hogy beírtam az IP-címemet, azzal nekem sem volt jó.Egy olyan dolgot akartam megcsinálni, hogy például regisztrációkor a script elküldi a form tartalmát egy PHP-nak, ami feldolgozza az adatokat, és értesíti a felhasználót az oldal újratöltése nélkül az eredményről.
Bejelentkezésnél is hasonló a helyzet. Kiírja, hogy sikerült bejelentkezni, de mégsem működik a dolog.$_SESSION-al oldanám meg, ha ez számít.
Tehát ha "localhost" címen próbálkozok, akkor jó, de ha bármilyen IP-címen próbálkozok (pl. 127.0.0.1, 192.168.1.109) akkor a PHP-tól megkapja a választ, a php temp mappájában látszik is, hogy létrehozza a session adatait tároló fájlt, megnyitom és valóban benne vannak, a dolgok, amiknek ott kell lenniük.
Remélem valaki tudja, hogy miért csak akkor működik, ha localhoston nyitom meg az oldalt. Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest