- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
Üdv segítséget kérnék.
Hogy tudnék megosztani a helyi hálózaton egy általam készített oldalt? Mi kellene hozzá ?
-
jbauer05
tag
válasz
fordfairlane #15243 üzenetére
Igen, post a metódusa. A változót azért írtam át, hát ha amiatt nem megy, de miután kijavítottam akkor is rossz volt, de az amit írtál az már jó lett, köszönőm !
Az még megkérdezhetném, hogy létezik a phpban a C# féle try-cacth ? Mert olyasmit szeretnék csinálni, hogy adva van hat checkbox, ellenőrizze, hogy valamelyik aktív-e, és ha igen akkor hajtsa végre azokat a feltételeket arra a hat checkboxra amit megadtam, de ha egyik se aktív akkor írja ki, hogy nincs bepipálva semmi. Ezt, hogy kellene megcsinálni, mert ötletem sincsen.
-
jbauer05
tag
Üdv, segítséget szeretnék kérni!
Még kezdő vagyok a php nyelvben. Egy checkboxot szeretnék feltétellel lekérdezni, hogy aktív-e, de nem akar összejönni mert akkor is kiprinteli ha nem aktív.
A checkbox kódja: <input name="csekk1" type="checkbox" id="csekk1" />
a feltétel : $csekk1=isset($_POST["csekk1"]);
if ($csekk==1);
{
print "be van pipálva";
}
Mit ronthattam el ? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Thrustmuster Tca pack Boeing edition yoke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest