Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
Sk8erPeter #14257 üzenetére
a lényeg hogy ingyenes és amire nekem kell arra jó.
-
alfa20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #14252 üzenetére
Esetleg hátha még EZ is érdekel, én itt szoktam próbálkozni, ezt bárhonnan elérem szerkesztés céljából, egyszerű, de azért használható. FTP-re is lehet csatlakozni, de ATW-re sajnos nem sikerült még, azt szerintem nem szereti.
-
alfa20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #14250 üzenetére
Mit szóltok ehhez az oldalhoz?
-
alfa20
senior tag
sziasztok,
lehet nem jó helyre írok de egyenlőre nem tudok hogy álljak neki annak amit szeretnék:
Adott egy Excel tábla ami hat másik táblából keresi össze az adatokat, a kész táblát (amiben van egy rakat függvény) kellene valahogy úgy elérhetővé tenni szerveren, hogy egyes felhasználók web-es felületen keresztül csak a saját adataikat lássák a másikét ne, és ha beírják a saját adataikat, akkor a függvények működjenek (többnyire HA és FKERES függvény, ha esetleg ez érdekes).
van ötlet, hogyan és mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged