- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Sk8erPeter #9594 üzenetére
Igazad lehet, pár kísérleten kívül nem használtam IIS-t, meg egyáltalán fcgi-t. Amennyire tudom, azok sem, akik az enyémhez hasonlóan azt tapasztalták, hogy egy virtualizált linuxon sokkal jobb a teljesítmény (20sec helyett 800msec egy komplex oldal).
Pár éve teljesen átálltam linuxra, nincs is windowsom, elfogult vagyok ilyen irányban. Ha tényleg ennyire ráfeküdtek, ki fogom próbálni, mit sikerült.
Kis- és nagybetűknél erre nem gondoltam, itt nem is lehet hiba (generálsz nevet, pont azt mented adatbázisba és használod a file mentésekor) ,- az include-nak átadott útvonalak jártak a fejemben. Kezdő hiba, de borzasztóan rosszul tud jönni az első deploy alkalmával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- GTA V
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest