Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter #9488 üzenetére
Kaptam, sőt, úgy képzeld el, hogy ez egy forgalomban is kapható program adattárolási mehanizmusa. Egy log tábláról van szó, x mezővel:
timestamp,username,status stb.. meg egy activity_data mező, ahol ömlesztve vannak a tevékenységek az előbb említett formátumban.
Annyit csinálok, hogy SQL selectben megadom a keresett tevékenységet LIKE-kal, így csak azok a sorok listázódnak amiben benne van az adott activity. Majd végigmegyek az eredménytömbön, és minden más adatot levágok belőle.. elég gány jah, sőt még lesz rosszabb is később úgy néztem
Na de most edzés^^
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #9488 üzenetére
Pl blog bejegyzés címkézését, hogy oldanád meg?
Én arra még mindig az látom csak, hogy egy mező és ott van felsorolva az összes címke, ami a bejegyzéshez tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Léghűtés topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest