- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #9034 üzenetére
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy nincsenek hibái. Viszont biztos, hogy a Yii-t össze lehet hozni Ubuntun is, az, hogy Laccesnek nem sikerült, nem azt jelenti, hogy Ubuntun még ezt sem lehet működésbe hozni.
Webfejlesztgettem Ubuntu alatt is, érdekes módon nekem nem volt olyan problémám, hogy bugok miatt képtelen voltam használni a terminált...
Nyilván rengeteg bugja van, de nem pont a Yii telepítése az, ami kiveri a biztosítékot.
Félre ne értsd, nem tisztem védeni az Ubuntut, jelenleg nem is használom (egyszóval: kb. leszarom), de mondjuk az is igaz, hogy a Linux disztrók közül a "felhasználóbarátsága" miatt az egyik legnépszerűbb, nyilván nagyon sokan használják, így gondolom nem gyengén derülnek ki hibái (nem is beszélve az egységsugarú júzerekről
). Aztán lehet, hogy fostenger, nem tudom, konkrét, alátámasztott szakmai véleményt erről még nem olvastam, pedig jobb olyat olvasni, mint azt, hogy "az egy szar, mert a Pisti is megmondta".
===
(#9035) Athlon64+ : ennél jobban alátámasztott szakmai véleményt még soha nem olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Viccrovat
- BMW topik
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest