Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz coco2 #8195 üzenetére

"És nem, nem fog kelleni 2-3 hónap majd a php doksihoz sem. Egy alig 100 oldalas magyar nyelvű szöveg file szerintem nagyon egyszerű és lényegre törő magyarázatokkal. Max 2 nap alatt át lehet rágni, aztán nekiállsz gyakorolni, kicsi logikai érzékkel 1 hét, és már oda neked az oroszlánt is."
    Most saját tapasztalatról beszélsz? :) Úgy tudom, még Te is viszonylag kezdő vagy PHP-ben (legalábbis a kérdéseid alapján, nincs is ezzel baj).

Én saját tapasztalat alapján azt mondanám, hogy nem, 2-3 hónap még nem elég arra, hogy "oda neked az oroszlánt is". Bőven kell a tapasztalat ahhoz, hogy valaki elsajátítsa azt a szemléletet, ami kell ahhoz, hogy már viszonylag jó, legalább saját maga számára átlátható és könnyen módosítható kódokat írjon az ember. Meg hogy értse, hogy egyáltalán mit csinál.

(#8197) Bencom ™ : speciel a DOCTYPE-ra nem vonatkozik a "mindent kisbetűvel"-elv.

Jó lenne tudni, az NVU most mit csinál, ami miatt nem működik, nem ismerjük a körülményeket. Egyáltalán milyen kiterjesztésbe ment, stb.

Új hozzászólás Aktív témák