Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakondka
őstag
A php.ini kommentjében van egy ilyen ajánlás:
NOTE: Using short tags should be avoided when developing applications or
libraries that are meant for redistribution, or deployment on PHP
servers which are not under your control, because short tags may not
be supported on the target server. For portable, redistributable code,
be sure not to use short tags.gondolom ezért szokták kikaocsolni ezt a dolgot a rendszergazdák.
Ahol én eddig próbáltam, ott mindenütt ki volt kapcsolva a short_tags.
lehet, hogy a fenti ajánlás miatt, hogy hordozható legyen a kód, de lehet hogy csak lustaságból, mert ha jól tudom ez az alapértelmezett.De csak azért vetettem fel az egészet, mert azt írta Kicsi Én, hogy nem jönnek át a változói.
...és nem csak $_POST-ot nem írta nagybetűvel, hanem ez a short tag használat is okozhat gondot, felesleges fejtörést...ha pl localhost-ot már megy neki, mert kijavította a $_POST-ot, de a szerveren meg üres a képernyő, mert nem íródik ki a változó tartalma.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tasker
- Milyen széket vegyek?
- Dell notebook topic
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy Watch 8 44MM e-Sim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch 8 Classic 46MM eSim LTE Fekete Színben 12 Hó Garancia Bontatlan
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő