- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór #3561 üzenetére
Szintén semmi. Viszont megtaláltam a hiba okát azt hiszem. Az alábbi dolgok történtek.
- Szerettem volna kinyerni a winuser nevét. Mivel ez php-ben lehetetlen és javascripttel sem működött activex control hiánya miatt (feltepelíteni meg nem lehetett), találtam egy megoldást. Ez a megoldás imitálja a felhasználó belépését phpben, így mégiscsak megvan a neve
- Innen kezdődtek a bajok. A fenti módszer neve NTLM autentikáció. Minden szép és jó volt. Módosítottam a honlapot az új és egyszerű módszer alapján.
- Ezután egyetlen űrlap se működött. Bárhol, ahol post van, ez után nem hajlandó működni, mert az ntlm anonimusz bejelentkezést hajt végre, és a html úgy működik, hogy ha egy anonimuszos lapról adatot küldesz posttal egy űrlapnak, akkor semmi sem fog továbbítódni. Ha gettel továbbítot, minden esetben működni fog, de valószínű nem örülne senki, ha a jelszava titkosítás nélkül ráadásul az url címben továbbítódna
- De mire erre rájöttem, hogy ez volt a baj... egy egész napom ráment. Mindenesetre mégiscsak egy másik megoldást kellett találnom. Kicsit bonyolultabb, de szintén célravezető, és emelett működik a postos űrlap is.Azért köszönöm mindenkinek a tippeket.
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest