- TCL LCD és LED TV-k
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
$bindString = str_repeat('i', count($ids));
$stmt->bind_params($bindString, ...$ids);
Nem is tudtam/gondoltam, hogy a paraméter típusát jelölő karaktereket generálni is lehet...
Tehát ha mondjuk három elemű az id-kat tartalmazó tömböm, akkor generálok három i betűt ("iii") és kész?
Na amint a közelében leszek, megnézem, hogy tényleg ennyire egyszerű lenne-e...@Mike: Igen, átgondoltam, és azok kívülről érkeznek. Saját JS kódból, de akkor is kívülről. A kliensen generálódik, onnan jön - szóval abba bele lehet nyúlni.
@nevemfel: Igazából minden más tökéletesen működik vele, már csak ennyi hiányzik. Szóval ha nem muszáj, nem váltanék. Szóval ha csak a bonyolultsága miatt érné meg a PDO (és a linkelt cikkből így látom, és korábban más forrásból is néztem már a különbségeket), akkor ha már egyszer megírtam így, és jól is működik, nem bántom.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest