- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Milyen videókártyát?
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Monitor hiba topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
creation #17459 üzenetére
"Sajnos nem jöttünk rá mi lehet az ok. Ráment két napunk, viszont nincs ilyenre idő"
A Programozás topicban nem véletlenül mondtam már a legelején, hogy DEBUGGOLJATOK egy normális fejlesztőkörnyezet bevetésével. Ne csak próbálkozzatok, szenvedjetek, toporogjatok egy helyben, hanem vizsgáljátok meg normálisan az ügyet, a klienstől a szerver felé utazó adatokat, azokat a körülményeket, amiktől a szerveroldalon elvérzik az autentikáció. De úgy tűnt, erre nem vagy nyitott, meg még azt sem mondtad meg sokszori kérdéseimre sem, hogy egész pontosan hol is vérzik el a dolog, plusz ugye normális hibakezelés sem volt a kódodban.(#17461) creation:
"Valóban nem, de legalább működik"
A Swift Mailer is működik, nem tudom, miért ne működne. Meg hogy honnan van egyáltalán összehasonlítási alapod, ha egyiket sem használtad még soha.(#17460) fordfairlane:
Lehet, szerencsére nem nézegetem egy ideje, direkt raktam előre a Swift Mailert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest