- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem akartam én megaszondani senkinek...

A nyelv rejtelmeit megosztani én is szeretem, hiszen mindennap tanulhatsz valami újat, érdekeset, mást...
Csak tudod... Egy kb. 20 (érdemi) soros megoldásra ráeröltetni mindenáron OOP-t... Háááát... Nekem nem jön be... Amit Athlon64+ tűzzel-vassal véd, az nálam kiverte a biztosítékot... Sorry...

Lehet rosszul fogalmaztam, de nekem az jön le, hogy főleg olyanok jönnek ide segítséget kérni, akik elég "kezdők"... És ha így nézem, akkor nem is az hogy nekik szól, vagy nekik lett nyitva, de az ő problémájukkal foglalkozik leginkább a topik... Vagy rosszul érzem?
És ehhez mérten nehezen veszi be a gyomrom, hogy mindenképp OO kell, meg hogy a szkriptnyelvek mennyire nem alkalmasak semmire... Ezzel azt hiszem, el is tántoríthatunk kezdőket a PHP használatától. Pedig pont hogy segíteni kellene mindenkit aki ide jön a problémájával.
Igaz, a kódomat nem lehet paraméterezni, de nem is volt szándékomban.
Ciklussal azért nem tenném meg, mert akkor igaz, hogy a 3 isset-es részt megsprórolnám, viszont nevesítenem/példányosítanom kellene egy tömböt, amibe tenném a sorok elemeit, és a végén ezt a tömböt kellene felfűzni az "anyatömbre". Persze ha mondjuk 20 db elem lenne, akkor a ciklus befigyel.
Nézzük pro és kontra a két verziót:
Sebesség: talán az enyém gyorsabb.
Memória használat: biztos, hogy kevesebb memória kell az enyémnek.
Hossz: az enyém rövidebb.
Átláthatóság: egyén függő. Ki mit ismer jobban.
Bővíthetőség/kiterjeszthetőség: Athlon64+ kódja könnyebben származtatható. Az enyém "direkt" kód erre a problémára.
Hibakeresés: egyén függő. Talán a kód hossza miatt mondanám, hogy az enyémben könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Metal topik
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest