Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
én megoldásom erre a célre az szokot lenni, hogy csinálok egy úgynevezett sablon.php-t. Ez a fálj tartalmaza a html fő részeit, az oldal szerkezetét, és az állandó php elemeket. és különféle változókat íratok ki div-enkét amiknek az aktuális oldalon adok értéket, és ezek után már csak be includ-olom a sablon fájlomat. Ezek után ha a szerkezetbe építed az admin részét, még akkor is teljesen átlátható az egész.
Már korában is kérdezni akartam, mivel kevés tapasztalattal rendelkezem, és nem tudom a komolyabb helyeken hogy működnek ezek a dolgok? Pl. ez a megoldás mennyire elfogadott? Vannak-e hátrányai? Lenne egy pár szakmai kérdésem igazából, ha már egyszer eljutok egy olyan szintre és elhelyezkednék ezzel a dologgal, mire számítsak? Miket kellene igazán tudnom? Szóval szívesen elbeszélgetnék ezekről valakivel, akinek már nagyobb tapasztalata van ebbe, sajnos suliba ilyenket nem mondtak el az embernek
-
Sk8erPeter
nagyúr
Dehogy színeket értek
Inkább "sminkekre" gondolok, amiket le tudsz tölteni netről, vagy kreálni tudsz pl. CMS-ekhez. Csak lazán kapcsolt elemek, ezért cserélhetők, mivel csak a kinézetet befolyásolják (legalábbis jó esetben nem nyúlnak hozzá az adatokhoz - bár van rá lehetőség, ha nagyon akarom - hanem csak a megjelenítéshez nyúlnak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin fenix 8 51 mm amoled sapphire karbonszürke DLC titanium
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Tágulási tartály Baseflex 12/1.5 6bar
- TERMOTECH V40 MK06 méretben
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest