Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Ennyit még tudok, hogy a php kódot a szerver hajtja végre, és csak az eredményt adja vissza a kliensnek.
Egy egyszerû kérdést tettem fel, hogy hogyan lehet meghívni egy gomb megnyomására egy PHP függvényt. Bocs hogy nem tudom magamtól, ezért kérdeztem. A topic címe nem az hogy PHP csak profiknak... -
Sk8erPeter
nagyúr
Nem kell túlbonyolítani, de ha már tanítasz, ne hülyeségeket verj a diákod fejébe...
Ezt írtad:
"Ezzel eléred azt, hogy ugymond a te gépeden egy könyvtár ki lesz nevezve servernek"
ez nem igaz, és félre is vezeti, ezért ezt is írhattad volna:
"A WAMP telepítése után lesz egy c:\wamp\www könyvtárad, amibe pakolhatod a http://localhost címen elérhető weboldalad tartalmát, és már tesztelheted is."
Nincs túlbonyolítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő