- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
cAby
tag
Hali!
Egy problémába futottam bele és nem tudok rájönni a megoldásra.
Azt szeretném megcsinálni, hogy van egy oldal, amin ki vannak listázva szállások, arra rákattintva megjelenik a részletes infó és egy 'vissza a találatokhoz gomb'.
Ez eddig nem probléma, tettem egy 'javascript:history.go(-1)' gombot.De, ha a szállást új ablakba nyitom meg, akkor is ott virít a 'vissza a találatokhoz gomb', aminek ott nem sok értelme van, tehát azt akarom, hogy ilyenkor az ne jelenjen meg.
Vagy megjelenjen és rákattintva bezárja az ablakot, de ez már részletkérdés.A problémám az, hogy nem tudom, hogyan kezeljem le ezt, hogy ha új ablakban nyitotta meg valaki, akkor ne jelenjen meg az a gomb.
Valakinek valami ötlete van esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest