Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hali!
Nem tudom, hogy ide fellehet-e tenni Xampp-os kérdéseket, de most kellene help.
Rendszer: Ubuntu 11.10
Téma, aliast próbáltam volna beállítani, sajnos nem jött össze (Object not found)
lampp/etc/httpd.conf fájlt megnyitottam ahogyan azt kell és ezeket ilesztettem be:
<ifmodule alias...> tag-be:
# Configure the tshirtshop alias
Alias /tshirtshop/ "/home/lacce/tshirtshop/"
Alias /tshirtshop "/home/lacce/tshirtshop"
</IfModule>
<Directory "/home/lacce/tshirtshop">
Options Indexes FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>A megadott útvonalon lévő tshirtshop mappában van egy test.php nevű fájl, ezzel a kóddal:
<?php phpinfo(); ?>És hiába írom be ezt a böngészőbe: localhost/tshirtshop vagy localhost/tshirtshop/test.php, csak azt írja ki: "Object not found"
Az a mappa, megvan. /home/lacce/tshirtshop/test.php
Xampp szerver valószínűleg jó, mert ha beírom, hogy localhost (böngészőbe)
akkor automatikusan bejön: http://localhost/xampp/splash.php - ez az oldal.rajta a Xampp logó és alatta a nyelvválasztási lehetőség.
Valakinek van ötletete? Vagy melyik fórumba menjek ezzel?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 95%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest