Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Lehet, hogy nem ide kéne, de itt sok a tapasztalt webfejlesztő.
Azt nagyjából tudom, hogy mi az előnye egy CMS-nek, erről sokat olvastam. De mi a hátránya? Mikor érdemes egy weboldalt teljesen az alapoktól PHP-ban vagy ASP.NET-ben felépíteni? És mikor érdemes egy CMS-re hagyatkozni, mint mondjuk a Drupal.
Szeretnék egy játéknak csinálni weblapot, ez lehet CMS, mert gyorsabb összedobni állítólag. És akkor a weblap önmagát is képes "fenntartani".
Szeretnék egy másik weboldalt, amit magam akarok fejleszteni, ez egy mini közösségi oldal lenne, de ha úgy kívánja, akkor később fejleszteni is kell rajta, karbantartás. Így gondolom, érdemes az alapoktól, hogy lássam és tudjam, hogy mi micsoda merre.
Másik kérdésem: PHP-ról ASP.NET MVC-re átmenni mennyire nehéz? Én azt vettem észre, hogy a felépítése hasonló (főleg ha MVC modellt követi a PHP is), mintha azokat át lehetne egymásba ültetni könnyedén, erről tapasztalat, vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Jövedelem
- Ingatlanos topic!
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest