Hirdetés
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Na lehet akkor megértettem. Elmondom hogy értelmeztem, aztán kijavítotok, ha úgy érzitek
<?php
class Blog extends CI_Controller {
function __construct()
{
parent::__construct();
// Your own constructor code
}
}
?>Ha példányosítom a Blog osztályt, akkor az osztály __construct() nevű függvénye automatikusan lefut. A parent::__construct();-nak pedig az a szerepe, hogy az ősosztályból (CI_Controller) is meghívja az ott lévő konstruktorokat. Ha ezután valamelyik konstruktort módosítom a "// Your own constructor code" részben, ami szerepelt az ősosztályéban, akkor felülíródik? Muszáj a parent::__construct(); mindig meghívni? És ha a többi osztályban módosítani szeretnék egy function __construct()-ban definiált értéket nem fogja engedni?
Remélem érthetőek voltak a kérdéseim
Ja, meg remélem, hogy én is jól értelmeztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest