Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    Na jó feladom. Találtam egy másik mappa listázót aminél betudtam állítani, hogy a méretet MB-ban és GB-ban is megjelenítse, de ez meg hibát ír ki a root mappa listázásánál, ráadásul a fájlok letöltésénél sem jeleníti meg a méretet, meg a hátralévőidőt, csak hülyeségeket számol. Egy másik szerveren meg egyáltalán nem működik. Itt már lehet a régi verziójú php miatt van. Viszont ebbe a listázóba meg az tetszett volna, hogy ha új fájlt töltök fel, akkor kiírja a mappa és fájlneve mellé, hogy "új". Meg meg lehet nézni, hogy egy fájlt melyik időpontban, melyik IP-ről (és az melyik szolgáltatóhoz tartozik) töltötték le.

    Szóval nem tud valaki ajánlani egy jó listázót? Előny, ha rendelkezik feltöltési lehetőséggel is. Lehetőleg mysql nélkül!

    Más: szükségem lenne egy statisztika scriptre is ami egy txt-ben tárolja a napi és összes látogatók számát. A txt-be meg mentse el még a látogatók IP címét (+ melyik szolgáltató vagy város, de ez opcionális) meg az időpontot (másod)percre pontosan. Meg ha az én ip címemről nyitom meg az oldalt, akkor azt külön számolná, hogy én hányszor nyitottam meg.
    Ilyet tud valaki? Mert én találtam egy hasonlót, csak ugye az megint nem úgy működik, ahogy kellene. :(

Új hozzászólás Aktív témák