Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- eGPU tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
van egy futyurisztikus problémám:S
nos mktime-al van egy kis nagy gondom...(PHP fejlesztőit megkérdezném szívesen hogy miért????) az a problémám, hogy 2037 után nem létezik a világ a php-ban mktime szerint.... és ugyanez a helyzet 19valamennyinél, nem volt kedvem kiszámolni pontosan hol.
Nos ezt egy olyan helyen szeretném ellenőrizni, ahol van egy verseny időpont (időbélyegben), van egy felhasználónak a születési dátuma (év, hónap, nap), és van egy korhatár minimum, és maximum (évben számolva)
mktime segítségével ezeket a feltételeket könnyen ellenőrízhettem volna, de ugye elég hamar elfogynak az évek ott és rossz eredményt dob vissza ami nem jó nekem
nem tud erre valaki egy jó megoldást? én gondolkoztam rajta eszembejutott egy megoldás ami az elképzeltnél sztem kb 10x hosszabb:S no mind1! ha valaki tud, segítsen please!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- eGPU tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest