- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
van egy futyurisztikus problémám:S
nos mktime-al van egy kis nagy gondom...(PHP fejlesztőit megkérdezném szívesen hogy miért????) az a problémám, hogy 2037 után nem létezik a világ a php-ban mktime szerint.... és ugyanez a helyzet 19valamennyinél, nem volt kedvem kiszámolni pontosan hol.
Nos ezt egy olyan helyen szeretném ellenőrizni, ahol van egy verseny időpont (időbélyegben), van egy felhasználónak a születési dátuma (év, hónap, nap), és van egy korhatár minimum, és maximum (évben számolva)
mktime segítségével ezeket a feltételeket könnyen ellenőrízhettem volna, de ugye elég hamar elfogynak az évek ott és rossz eredményt dob vissza ami nem jó nekem
nem tud erre valaki egy jó megoldást? én gondolkoztam rajta eszembejutott egy megoldás ami az elképzeltnél sztem kb 10x hosszabb:S no mind1! ha valaki tud, segítsen please!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest