Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
van egy futyurisztikus problémám:S
nos mktime-al van egy kis nagy gondom...(PHP fejlesztőit megkérdezném szívesen hogy miért????) az a problémám, hogy 2037 után nem létezik a világ a php-ban mktime szerint.... és ugyanez a helyzet 19valamennyinél, nem volt kedvem kiszámolni pontosan hol.
Nos ezt egy olyan helyen szeretném ellenőrizni, ahol van egy verseny időpont (időbélyegben), van egy felhasználónak a születési dátuma (év, hónap, nap), és van egy korhatár minimum, és maximum (évben számolva)
mktime segítségével ezeket a feltételeket könnyen ellenőrízhettem volna, de ugye elég hamar elfogynak az évek ott és rossz eredményt dob vissza ami nem jó nekem
nem tud erre valaki egy jó megoldást? én gondolkoztam rajta eszembejutott egy megoldás ami az elképzeltnél sztem kb 10x hosszabb:S no mind1! ha valaki tud, segítsen please!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Apple iPhone X - vissza a jövőbe
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest