- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
van egy futyurisztikus problémám:S
nos mktime-al van egy kis nagy gondom...(PHP fejlesztőit megkérdezném szívesen hogy miért????) az a problémám, hogy 2037 után nem létezik a világ a php-ban mktime szerint.... és ugyanez a helyzet 19valamennyinél, nem volt kedvem kiszámolni pontosan hol.
Nos ezt egy olyan helyen szeretném ellenőrizni, ahol van egy verseny időpont (időbélyegben), van egy felhasználónak a születési dátuma (év, hónap, nap), és van egy korhatár minimum, és maximum (évben számolva)
mktime segítségével ezeket a feltételeket könnyen ellenőrízhettem volna, de ugye elég hamar elfogynak az évek ott és rossz eredményt dob vissza ami nem jó nekem
nem tud erre valaki egy jó megoldást? én gondolkoztam rajta eszembejutott egy megoldás ami az elképzeltnél sztem kb 10x hosszabb:S no mind1! ha valaki tud, segítsen please!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest