Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valóban rosszul tettem fel a kérdést, nyilván számít, hogy milyen típus. Egyelőre mindegyik mezőnek TEXT típust adtam meg, itt nem kell méretkorlátot megadni, és valszeg biztos belefér. Kivéve persze az azonosítószámot tartalmazó mezőt, ahol int típust adtam meg. Persze a dátumnál lehet, hogy DATE típust kellett volna megadni, stb., de ott valszeg figyelni kellett volna a formátumra, sajna nem volt időm utánanézni. Csak gondoltam hátha van valami javaslatod az egyes mezőtípusokra ebben a konkrét esetben.
(#3629): "A másik, hogy ha nem igényelsz (pénzért) egy hitelesített cert-et, akkor inkább csak bosszantó lesz az egész a felhasználónak."
Tanúsíthatom, egyes BME-s oldalaknál rohadt idegesítő a nem hitelesített tanúsítvány meg a https-es forma, statikus tartalmaknál (órarendek, tárgyi adatlapok, stb.) nem is értem, minek ragaszkodnak annyira hozzá...(meg ez is egy példa, ahol mondjuk változó a tartalom, de nem értem, miért muszáj hozzá https)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Félkonfig // I7 7700, GTX 1070, 16 GB DDR4
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest