Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
fordfairlane #2566 üzenetére
Vicces amúgy a viszonyom a php-vel, elmentem rendszermérnöknek dolgozni, első munkahelyként részmunkaidőbe. Eleinte eléggé jellemzőek voltak a ténylegesen hálózatos melók, ciscos konfigok, ilyesmi, aztán egyszercsak elém tettek egy félkész php rendszert, hogy mostantól kéne ezen megcsinálni ilyen-olyan extra funkciókat. Ekkor kb. azt se tudtam, hogy egyáltalán hogy vannak jelölve a változók a php-ben.
Aztán végülis ez lett a fő feladatom, mindig volt valami fejlesztenivaló a rendszeren, szépen kihíztak benne a funkciók, meg elkezdett nőni a tudásom is valamennyire. Aztán az állásnak a cégnél befellegzett, most meg nem szeretném kukázni az eddigi php ismereteket, csak ahogy néztem ma állásbörzén, leginkább full profikat várnak php-területen, talán egy hely volt, ahol php-ssel szemben nem volt a vérprofiság, vagy legalább 2-3 éves tapasztalat elvárás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest