Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #21425 üzenetére
Nem gondolom, hogy tamado voltam, de ha ugy erzed akkor bocsanatot kerek erte...
Egyebkent, meg, hogy mit es hogyan probaltal ki (milyen verzioju php fut egyebkenet a szervereden?) azt nem tudja senki (meg azt sem tudom, van-e valahol kep/screenshot, mert lehet, hogy a ceges proxy miall nem latom), de te magad irtad:
Hello,
Még nagyon kezdő vagyok, ezt nem értem.
Nagyon sok minden van ott, és nem értem mi az ami rám vonatkozik.
Azt láttam, hogy ott van object, olyan ami nekem kell, de a sok minden között elveszek.
Ennek ellenere kototted az ebet a karohoz, hogy marpedig az nalad nem fog menni, amit javasolt, meg hogy ami neked kell, az objektum, nem lista... pedig neked nem is egy objektum kell, hanem egy string (szoveges json reprezentacio), amit akar kezzel is ossze tudnal ollozni, de persze konnyebb a rendelkezesre allo eszkozokkel:
json string -> asszociativ tomb -> ujabb elem hozzaadasa -> json szovegge visszaalakitas
Új hozzászólás Aktív témák
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen autót vegyek?
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest