Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
disy68 #16758 üzenetére
Pontosan ilyesmi megoldásra gondoltam.
Nice one.(#16757) don_peter:
"Amúgy még annyival kiegészíteném, hogy a 0 is értékes adat mert a pixel vagy be van kapcsolva vagy nincs."
Ettől még a 0 nem értékes adat, mert mint említettem, feltételezhetjük, hogy alapból egy pixel 0 értékű, csak az az igazán érdekes és értékes adat, hogy mikor és hol VAN bekapcsolva (hol 1-es) . Pontosan ahogy disy68 megmutatta: számontartja, melyik sorokban mely cellák azok, amelyek be vannak kapcsolva, tehát ott 1 bit van, a 0-val meg nem foglalkozunk, mert tudjuk, hogy a többi pixel (ami nem 1-es) az 0."Erre a formára azért van szükségem, mert e struktúra szerint írtam meg C-ben a kijelzővezérlést."
A kapott adatokat nyugodtan átalakíthatod az általad elvárt formába, szóval akár maradhat is a jelenlegi forma, amit elvársz a C-kódban, ez a vesszővel elválasztott, sortöréses változat. Na meg a C-ben írt megoldást is átírhatod az új megközelítésnek megfelelően.(#16759) biker:
Na ez már nem szép megoldás.Nehezen kezelhető (stringet kell robbantgatni, törékeny), meg a megmutatott megoldáshoz képest ez is pazarló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest