- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
PHP mail-t szeretnék küldeni de localhostról (tesztelés céljából). Ez [link] vagy [link] alapján belőttem a sendmailt, de sajnos Windows 8 alól nem működik, ahogy ezt a készítő is írta a honlapján: [link]
"i've had reports that TLS/SSL is not working on windows 8. unfortunately i don't have access to a windows 8 system to diagnose the issue just yet."
Guglizás után kiderítettem, hogy TLS/SSL probléma van a háttérben, azt olvastam, próbáljam meg a sendmail.ini -ben átírni smtp_ssl=none -ra, de akkor sem kapom meg az emailt. A PHP működik, ki is írja, hogy elküldte, de soha nem érkezik meg a levél. Valahol eltűnik az éterben.
---
Tehát, tud valaki tanácsod adni, hogy Windows 8 (és WAMP vagy EasyPHP) alatt hogyan tudnám megoldani, hogy működjön a php mail funkció?
Van egy form, aminek az adatait a php mailezi el, szerverre feltöltve működik is, csak macerás nekem az éles site "mellett" próbálgatni és kényelmetlen is, ezért lenne jó, ha localhostról tudnám végezni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest