Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
PHP mail-t szeretnék küldeni de localhostról (tesztelés céljából). Ez [link] vagy [link] alapján belőttem a sendmailt, de sajnos Windows 8 alól nem működik, ahogy ezt a készítő is írta a honlapján: [link]
"i've had reports that TLS/SSL is not working on windows 8. unfortunately i don't have access to a windows 8 system to diagnose the issue just yet."
Guglizás után kiderítettem, hogy TLS/SSL probléma van a háttérben, azt olvastam, próbáljam meg a sendmail.ini -ben átírni smtp_ssl=none -ra, de akkor sem kapom meg az emailt. A PHP működik, ki is írja, hogy elküldte, de soha nem érkezik meg a levél. Valahol eltűnik az éterben.
---
Tehát, tud valaki tanácsod adni, hogy Windows 8 (és WAMP vagy EasyPHP) alatt hogyan tudnám megoldani, hogy működjön a php mail funkció?
Van egy form, aminek az adatait a php mailezi el, szerverre feltöltve működik is, csak macerás nekem az éles site "mellett" próbálgatni és kényelmetlen is, ezért lenne jó, ha localhostról tudnám végezni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Ingatlanos topic!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Videó stream letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest