- VR topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple asztali gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Eléggé amatőr vagyok a témában, természettudományi képzés keretein belül tanulunk csak informatikát, azon belül érintőlegesen php-t is. Itthon jócskán utána szoktam olvasgatni a dolgoknak, de erre nem tudok rájönni. Tehát a probléma:
készíteni kellett egy radioaktív bomlás számláló programot, ami x idő elteltével kiírja az adott anyag pillanatnyi aktivitását. A vonatkozó php részlet (text file) itt érhető el, élesben pedig ezen az oldalon működik a dolog: [link]Az eredményeket szépen, táblázatba rendezetten szeretném kiíratni, próbálkoztam is megcsinálni, de -gondolom- a for ciklus miatt 10 eredményhez 10 külön táblázat jelenik meg.
Meg lehet valahogy oldani, és ha igen, akkor milyen módon, hogy az összes eredményt egy összefüggő táblázatban jelenítsem meg?
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest