- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
trisztan94 #10384 üzenetére
Nem vagyok még egy php mágus, de azért már a MySQL ismeret szokott limitálni, arra szoktam leginkább keresni, mert a php-t szinte bármit összerakok. Ennek a legfőbb oka, hogy ha összerakok valamit akkor szépen megnézem a hibát amit a php dob, mert általában elég egyértelmű. Ha kijavítom és dob még egyet akkor tovább. A végén mindig működni fog. Sokkal lassabb mintha elsőre összejönne (azért mostmár megesik néha
) viszont működik. Ajánlom, hogy 1. Mivel foglalkozol vele elég aktívan szerezz be egy olyan programot ami az alapvető hibákat kiszűri ( { hiánya, vagy nem zársz le egy sort) , én ugyan Windowson dolgozok, de sok mac-es ismerősöm a TextMate-t ajánlotta, de pl nekem a Dreamweaver csodás 2. Kapcsold be a php hiba megjelenítését és figyelj rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest