Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Nem. Még sosem tettem űrlapot sehova.
Amúgy elgondolkoztam, hogy lehetne megcsinálni, és rájöttem, be vagyok kerítve.
Leírom a problémámat, hogy a többiek is tudják, miről van szó. Tkp. egy fotóalbumot csinálok. Ha rákattint valaki a thumbnailre, előjön egy új ablak a képpel. Eddig nagyjából megy. De azt is meg kéne oldani, hogy a képes ablakon is lehessen léptetni föl meg le képenként.
Ezt nyilván PHP-ben írja meg az ember, mert 100 kép esetén nem akarok 100 html-fájlt gyártani.
Az már csak a mazsola lenne a kalácsban, ha a képes ablak címsorában nem jelenne meg a változó, hogy ti. kep=001.
És megint Bikerhez szólok, azért írtam, hogy be vagyok kerítve, mert a fő html-oldalon ha rákattintok egy képre, akkor mindenképpen megjelenik a változó a képes ablakban. Kivéve ha formmal csinálom, de azt meg hogy kell, hogy a form új ablakot nyisson, a régi meg maradjon a helyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest