Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Mostanában sokat balanszoltak a játékon érdemes elővenni.

(Bár az utolsó csatátban minden maradt a régi, most azt nyomom) . De addig nagyon jól lehetett haladni.
Mondjuk a többek által említett Rage Shot sem a régi... gépkarabélyoknál kaszál közben, tehát használhatatlan, shotgun esetén pedig nagyon közel kell menni. Mondjuk ebben a DASH sokat segít. Amit még használok:
- WAR CRY
- INDUCE PANIC
- MIND CONTROL
- PSYCHIC SCREAM
- DEPLOY DECOY
Fontos a max speed és will is.
Az Anu vonalon mentem végig, huh azok emberek a bunkójukkal pikk pakk rendet tesznek és hatalmasat tudnak mozogni is.
Ami még fontos hogy lehet genetikailag módosítani a katonákat (az idegeneket feldolgozva, de akár meg is ehetjük őket..
) , és érdemes az IMMUNE TO GOO képességet felvenni és akkor nem ragadnak bele a zöld trutyiba. Ez az utolsó küldinél nagyon fontos!
A végén három bázison volt 3x8 katonával, nem mondom így is alig győztem a pörgést... állandó támadások, illetve ellentámadások, az ő bázisaik ellen (néhe kicsit unalmassá is vált emiatt a játék)... nem nagyon marad időm felderíteni, még ennyi ember mellett sem. Hajók közül az Anu 8 személyes (olyan mint egy léghajó) a legnagyobb, de cserébe a leglassabb... úgyhogy fenntartottam a főbázisomnál az eredeti 6 személyest is, ami szükség esetén gyorsabban odaért a célhoz.Akkor problémám a legutolsó küldivel:
[Spoiler]
Már a végső fázisban vagyok és a BOSS-t támadnám (defeat the final boss Yuggothian receptacle),de meglehetősen kilátástalan. Még úgy is hogy távolról kiiktattam a 3 savköpőt és van egy plusz szövetségesem, aki egy támadásból 100-at levesz a közelben lévő ellenek életerejéből és egy körben 4x, 5x is képes ezt megetnni...
De az a gond, hogy:
- Folyamatosan termelődnek az ellenek és nagyon erősek emiatt folyamatos lőszergondok vannak, pedig két fegyver minden embernél, fegyverenként 2x3 tár....
- A megjelenéskor egyből támadnak
- De még nagyobb baj, hogy ha belépsz a "kapun" minden körben sebez asszem' 40-et az embereiden a boss, csak úgy...
- A boos védve van sziklákkal, távolról nem tudsz rá lőni...
- Plusz valami héj szerűségbe lakozik, aminek csak egy része nyílik meg, csak ott tudod sebezni
- Hatalmas HP-ja van...
[Spoiler]Na ez így eléggé aljas...
Ja és a legkönnyebb fokozaton tolom.. 
Amíg el nem jutottam eddig, biztos voltam benne, h hozzá veszem a SEASON PASS-t is a játékhoz, de most megint elbizonytalanodtam. Most 152 óránál tartok.
De na, tényleg sokat balanszoltak a játékon, lehet olvasni a patch-ekben is, pl:- Pandorans start off without any weapons or mutations. They now have their own research and evolution system that develops over the course of the game.
- Dash - Movement range reduced from 75% to 50%. Limited to 2 uses per turn.
- Pythagoras VII - slightly reduced its accuracy.Szóval, az utolsó küldit leszámítva, tényleg jó kis játék lett!

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyaralás topik
- OpenWRT topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060
- SONY WH-1000XM5B Prémium vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató, fekete (WH1000XM5B.CE7)
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk a többek által említett Rage Shot sem a régi... gépkarabélyoknál kaszál közben, tehát használhatatlan, shotgun esetén pedig nagyon közel kell menni. Mondjuk ebben a DASH sokat segít. Amit még használok: