Hirdetés
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Mostanában sokat balanszoltak a játékon érdemes elővenni.

(Bár az utolsó csatátban minden maradt a régi, most azt nyomom) . De addig nagyon jól lehetett haladni.
Mondjuk a többek által említett Rage Shot sem a régi... gépkarabélyoknál kaszál közben, tehát használhatatlan, shotgun esetén pedig nagyon közel kell menni. Mondjuk ebben a DASH sokat segít. Amit még használok:
- WAR CRY
- INDUCE PANIC
- MIND CONTROL
- PSYCHIC SCREAM
- DEPLOY DECOY
Fontos a max speed és will is.
Az Anu vonalon mentem végig, huh azok emberek a bunkójukkal pikk pakk rendet tesznek és hatalmasat tudnak mozogni is.
Ami még fontos hogy lehet genetikailag módosítani a katonákat (az idegeneket feldolgozva, de akár meg is ehetjük őket..
) , és érdemes az IMMUNE TO GOO képességet felvenni és akkor nem ragadnak bele a zöld trutyiba. Ez az utolsó küldinél nagyon fontos!
A végén három bázison volt 3x8 katonával, nem mondom így is alig győztem a pörgést... állandó támadások, illetve ellentámadások, az ő bázisaik ellen (néhe kicsit unalmassá is vált emiatt a játék)... nem nagyon marad időm felderíteni, még ennyi ember mellett sem. Hajók közül az Anu 8 személyes (olyan mint egy léghajó) a legnagyobb, de cserébe a leglassabb... úgyhogy fenntartottam a főbázisomnál az eredeti 6 személyest is, ami szükség esetén gyorsabban odaért a célhoz.Akkor problémám a legutolsó küldivel:
[Spoiler]
Már a végső fázisban vagyok és a BOSS-t támadnám (defeat the final boss Yuggothian receptacle),de meglehetősen kilátástalan. Még úgy is hogy távolról kiiktattam a 3 savköpőt és van egy plusz szövetségesem, aki egy támadásból 100-at levesz a közelben lévő ellenek életerejéből és egy körben 4x, 5x is képes ezt megetnni...
De az a gond, hogy:
- Folyamatosan termelődnek az ellenek és nagyon erősek emiatt folyamatos lőszergondok vannak, pedig két fegyver minden embernél, fegyverenként 2x3 tár....
- A megjelenéskor egyből támadnak
- De még nagyobb baj, hogy ha belépsz a "kapun" minden körben sebez asszem' 40-et az embereiden a boss, csak úgy...
- A boos védve van sziklákkal, távolról nem tudsz rá lőni...
- Plusz valami héj szerűségbe lakozik, aminek csak egy része nyílik meg, csak ott tudod sebezni
- Hatalmas HP-ja van...
[Spoiler]Na ez így eléggé aljas...
Ja és a legkönnyebb fokozaton tolom.. 
Amíg el nem jutottam eddig, biztos voltam benne, h hozzá veszem a SEASON PASS-t is a játékhoz, de most megint elbizonytalanodtam. Most 152 óránál tartok.
De na, tényleg sokat balanszoltak a játékon, lehet olvasni a patch-ekben is, pl:- Pandorans start off without any weapons or mutations. They now have their own research and evolution system that develops over the course of the game.
- Dash - Movement range reduced from 75% to 50%. Limited to 2 uses per turn.
- Pythagoras VII - slightly reduced its accuracy.Szóval, az utolsó küldit leszámítva, tényleg jó kis játék lett!

Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- LEGO klub
- Spotify
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mondjuk a többek által említett Rage Shot sem a régi... gépkarabélyoknál kaszál közben, tehát használhatatlan, shotgun esetén pedig nagyon közel kell menni. Mondjuk ebben a DASH sokat segít. Amit még használok: