Hirdetés
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv a klubban!
30 ezerért 9-es széria vágófejes jóvétel. Sok Amazon kommentet olvastam róla, jó hogy az Aldi behozta ezt az olcsó különkiadást.
Teszteltem szárazon, aztán preshave-vel is. Jó eredményt hozott nyakamon is, ami nekem macerás. Már nem kell külön Gillette-tel igazítani nyakamon, nem hagyott ott szálakat.
Tegnap vettem Nivea sensitive cool gélt is, majd kipróbálom azzal is, utána Nivea balzsam. Most el akarom hagyni az alkoholos preshave és aftershave arcszeszeket. Télen kikezdték a bőrömet. Kár, mert a preshave szinte felállítja a szálakat a borotvának és így nem kell többször átmenni ugyanazon a területen, főleg nyakon segít sokat.
Pech a webshopos "élményed" nekem semmi gondom nem volt velük. Novemberben 40% kuponnal új fogkefét vettem tőlük az is spéci kiadás volt ami máshol nem volt. Hozták pár napon belül, regisztrálást is elvégeztem. Most a borotva blokkját is feltöltöttem a Philips fiókba a két év garanciához, ha elkeverném digitálisan is megvan. Kopp-kopp ne legyen rá szükség.
"rendelés végén eldobja a fizetést" esetleg nem zavarnak be böngésző bővítmények, letiltott sütik? másik gépen is próbáltad?
Tisztítás: elolvastam a manualt, én úgy vagyok vele havi egynél többször nem szívesen szedném szét teljesen. Minden második használat után csap alatt (langyos víz) megjáratom pár másodpercre, hetente befújom tisztító spray-vel. 2,5 évet minimum szeretnék kihozni a vágófejből heti négy borotválkozással.
petipetya: ettől én is tartok vajon mennyire bírja a szétpattintgatást
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest