Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
Nem értem, mit hülyéskedtek ezzel. A corában nov 2-től 18-ig érvényes katalógusban a Braun 3710 (amit már többször említettem, pár embernek biztos elege van már belőle
) 5000 Ft. Nem akksis, és nem vízálló, de az legalább borotva, ár/érték arányban kb a legjobb jelenleg. Szvsz. Sose vennék tv-shoppos hülyeséget. Azért mert elromlott egy hajnyíró, nem veszel philips villanyborotvát? Mennyi idő alatt romlott el, vagy milyen körülmények között? Az én Philips hajnyíróm (pedig nagyon olcsó volt) működik 5 éve kifogástalanul, mégis Braun borotvát vettem, nem Philipset. Braun borotva otthagy szálakat... A philips is otthagy, ez a tv shoppos meg a kezemet rá hogy kétszer annyit otthagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- ASUS ROG Ally
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest