- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolen
csendes tag
válasz
totron #16398 üzenetére
bár a leírt szőrzettípus és mennyiség nem valószínű, hogy gyilkos közegként szolgálna bármelyik elektromosnak is.
#16400 atua
a leírt arcszőrzetedre - szerintem - bármit vehetsz, egyik készüléknek sem kellene, hogy gondot okozzon...
Hát gyilkos közegnek semmikép nem mondható
meg tudom, hogy gondot se okozna egyik gépnek se. Sőt igazából mindengyik overkill kb.
Igazából a gép ismeretek hiányában arra voltam kiváncsi, hogy melyik típus alkalmasabb/tud a legrövidebbet vágni.Megnézegetem az ajánlásokat aztán választok egyet.
Köszi a segítséget! -
De4d
őstag
Üdv.
Volna egy kérdésem. Van nekem egy Philips One Blade QP2520 (régi) típúsú szakállvágóm. Pengét(fejet) keresek hozzá, de nem tudom ezek az újabb fejek, kompatibilisek vele vajon?
Új gépet nem akarok emiatt venni. -
Héraklész
aktív tag
válasz
totron #16405 üzenetére
Mindez jól hangzik, csak a Mühle elfelejtett tájékoztatni. Meg úgy általában a borotvakészülékekkel kapcsolatban a gyártó nem sok információt közöl.
Zugfórumokat kell bújni (sokszor egymásnak ellentmondó) szubjektív véleményekért annyira marginális érdeklődéssel, hogy a Google elegánsan sokadik oldalra helyezi a találatot... Érdekes.Csak a középrészt lehet cserélni a Mühle Rytmo készülékben?
-
-
johniee
senior tag
Sziasztok
18650 akkus vagy hasonló, erős, esetleg cserélhető elemes szakállvágót keresek ami közel 0-ra le tudja nyírni hetente 1-2x.
Van bevált, vagy esetleg Aliexpressről ajánlott modell? -
totron
addikt
válasz
Héraklész #16404 üzenetére
A penge sztenderd, a készülékek szerkezetek eltérőek. Más mértékben hajlítanak például. Fórumok, csoportok, videók a neten, saját tapasztalás mellett. Mindig lesz valami, amiről senki nem szólt. Hogy a való életben is találsz valakit, annak már kisebb az esélye ma. Ám amíg gyártják a kellékeket, addig nem baj, hogy ez egy rétegtörténet. Adni-venni is lehet később, ha valami nem jött be vagy meguntad. Van olyan is, ahol nem fix a középrész, ami a hajlítás mértékéért felelős, nem csak az, de az is hanem állítható ez a bizonyos mérték, akár megszámozottan jelölve a fokozatokat. Nincs tehát szükség marásra, bőven akad megoldás gyárilag is.
Külön lehet tartani rövid és hosszú borostára is, de vannak ~allround társítások is. Eltérő szőrzettípusokra és erősségekre eltérő kombinációk válnak be. Vagyis a milyenséged kijelöli az utad, de ténylegesen indokolt lehet több modell tartása is. A dili része meg ugye bármennyit megenged, csak tűrje a hűtársad feleségHabár túl sokat nem méltatlankodhatnak a 30 tubus/helyiség elengedhetetlenül szükséges szettjeik mellett. Nem tűnik élethossznak, ha élvezed a folyamatot, sőt, úgy bár tartana élethosszig.
Instant alapozáshoz van FB csoport, belemerülős alapozáshoz pedig ez a hely megfelelő.
-
totron
addikt
Hónaljhoz + intim részekhez a borotva a bevált, hajnyíró zengőmasinával jó lelkiállapotban kell lenni a nagy precizitáshoz, különben belemarása keletkezhet, az meg kellemetlen. Nemnullás történet esetén, távtartóval gyakorlatilag bármi jó lehet.
Test: egyénfüggő, van, akinek nagy fokú erősödést-dúsulást okoz a nyírás, így kategorikusan le kell tennie a voksát a gyakori nyírás vagy a nem nyírás mellett, másnál meg nem ösztönződik a test plusz szőrösödésre nyírás mellett sem vagy csak elenyésző mértékben. Távtartóval itt is bármi, ami tetszik, nullás módban meg ami nem mar beléd. Mindezzel most nem sok semmit mondtam, nem történt konkrét ajánlás.
#16402Héraklész, na igen, ez így ultra biztonsági.Egy másik középrész kintebb engedné az élt, persze a szög sem mindegy. Ez a szép ebben, hogy milliónyi variációt ad ki penge + középrész + szerkezet. Más meg pont ettől mászik falra. Nem tud persze minden szerkezet minden filozófiát.
-
Héraklész
aktív tag
válasz
totron #16398 üzenetére
A körkéses egy jópár éves Philips Series 8000, a biztonsági borotva pedig a Mühle Rytmo, amit próbáltam már Mühle és Gillette pengével. Olyan mélyen van a penge a borotvában, hogy alig vág. Ha le lehetne marni a készülék széleiből mondjuk fél-fél millimétert, tök jó lenne. De így a körkéses veri minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest