- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
üdv lányok
érkekelne 1 Philips Tv 32"-os méretben, ha lehet 100k alatt.
SD adások, pár HD adás, filmek (DVD, DVD rip, BD rip, stb.) talán pc-re is lenne kötve de ez elenyésző
gondolom a "H"-ás végű tv-ket kellene nézegetnem -
Darina
csendes tag
Sziasztok!
Abban segítsetek, hogy LCD kategóriában, 82cm képátló vagy nagyobb, 150ezer alatt mit ajánlotok. Nem akarom számítógéppel összekötni, és játékokat sem akarok játszani rajta... Köszi a válaszokat! -
-
Locutus
veterán
Üdv!
Mit tudtok ajánlani ambilightos 42" körüli méretben?
Nagyon nem szeretnék elszállni az árral, és az egyéb extrák sem hatnak meg annyira. Viszont az ambilight kellTalán 250 körül szabnám meg a max árat.
iptv + hd media playerrel használnám.Az tényleg igaz, hogy igencsak nagy a meghibásodások száma a philips tv-knél a többivel szemben?
-
Lamair
aktív tag
válasz
mata-hari #189 üzenetére
szerintem egy "szerényebb áru" lejátszó is megteszi, nekem PL asus o!play-em van az első szériábol, és teljenesn jól működik
eddig egy 42pfl7423H/12es tvt hajtott most a 8404-emen is tökéletes a képe! egy 500Gbos laptop vinyó van rákötve!
szerintem jól fog működni, minden funkciót kitudsz használni úgy gondolom
egy évig énis használtam monitornak a tv-t a nappaliba, remek móka volt!én szerettem azon játszani és netezni is!
Üdv
Lamair -
mata-hari
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Led tv+médiaplayer vásárlás előtt állok. Azt szeretném tudni, ha egy egyszerűbb tudású tv-hez egy nagyon okos mediaplayert csatlakoztatok, akkor fogja-e automatikusan a tv mindazt tökéletesen és gyorsan tudni, amit a lejátszó? Van-e valami fontos dolog, amire a tv kiválasztásánál oda kell figyelni, hogy a fenti dolog működjön?
Akövetkezőről van szó: Mivel nagyon vaksi vagyok, csak nagyon nagy tv,
52"-es jöhet szóba. Kellene persze, hogy külső hdd-ről lejátsszon mindenféle video-t, meg nagyon szeretném, ha youtube-ot lehetne nézegetni a számítógéptől függetlenül. Mivel net-es, valamint usb-ről minden formátumot lejátszó tv-k (philipsben és sharpban gondolkodom) ekkora méretben igencsak 5 de inkább 600 felett járnak, arra gondoltam, egy "szerényebb tudású" 5-ös sorozatú philipset (52PFL5605H) hoznék össze egy youtube-képes lejátszóval. (pl ilyennel: [link] ) Fog ez a dolog jól működni? Plusz a számítógéppel is össze szeretném hozni, tennék egy kísérletet arra, hogy monitorként is használjam néha a tv-t. Ha rosszul választok szívás lesz, nem tudom majd eladni, elcserélni stb. Előre is köszönök tanácsokat, tippeket. v. -
Lamair
aktív tag
válasz
Turbobacsi #187 üzenetére
nyílván értem hogy mi a szervízmenü fogalma, a kérdés arra terjed ki hogy van-é benne valami plussz bekapcsolható fícsőr, mint pl az LG *1000es sorozataiban az mkv lejátszás, nem a buzereálásra, amihez nem értek általában nem is turkálok bele
max tisztelettel
Lamair -
csibor89
csendes tag
Philips 42 PFL 7* szériás led TV-k ről lenne pár kérdésem:
? mennyire vagytok vele megelégedve
? usb ről történő lejátszás esetén mkv kiterjesztést,h.264 probléma nélkül lejátssza
? kezeli a dts hangokat -
Lamair
aktív tag
3kérdés merült fel bennem:
1, szervizmenü, kellnekem?
2, mit nyerhetek vele?
3, milehet a szervizmenü kódja?42pfl8404H/12 a tv
-
Coyote2000
őstag
esetleg nézz rá a 9704-re is, ha tetszik... az se gyenge cucc, én pont ma csúsztam le róla
Most már muszáj lesz beiktatnom egy másik készüléket (talán 7605), hogy aztán jövőre a kiforrott 9705-re cseréljek.
Valakinek van 7605 ? Esetleg épp 46-os? Milyen tapasztalataitok vannak? Úgy néz ki menthetetlenül sodródom feléje
-
Dió83
tag
válasz
Turbobacsi #179 üzenetére
köszi ez a 37-es nagyon szimpatikus szerintem ő lesz, és ha esetleg még sikerül valami jó kis karácsonyi akciót is elcsipni......
-
Turbobacsi
senior tag
-
Dió83
tag
Sziasztok.
Decemberben szeretnék 1 Philips tv-t vásárolni a keret rá olyan 150 ezer Ft. magassága. Számitógépre lenne kötve full hd filmek és persze a játékok miatt. Mit tudnátok ajánlani?Előre is köszi.
-
Znupi
csendes tag
Sziasztok!
Új belépő vagyok, engedjétek meg hogy leírjak nektek egy élményemet. Bár lehet hogy nektek ez már lerágott csont, de nekem ez meglepő volt.
Én is egy 9705-ös lcd-ben gondolkodom, éppen ez miatt sokat olvasgattam és nézegettem a tv-ket. Minap bementem a media markt-ba, és egymás mellett volt egy philips 9705 és egy panasonic plazma. Kíváncsi voltam mekkora különbség van a két tv között, mivel a plazmások sokszor fikázzák az lcd-ket hogy szar rajta a rendes adás. Megkértem az eladót hogy tegyük mind a két tv-re ugyanazt az adást, és ne HD-t, hogy lássam mit tud a két tv. Már elöre mondta eladó az lcd soha nem lesz olyan jó mint a plazma. Persze a gyári beállításokba bele kellet nyúlni mind kettőbe, mit ne mondjak, ISZONYATOSAN JÓ KÉPE VAN A PHILIPS-NEK. Nem mondom, voltak színek amik teltebbek voltak a plazmánál, de voltak olyan színek amik az lcd-nél voltak sokkal szebbek.
BIZTOS HOGY PHILIPS-EM LESZ!!!!!!
-
island1
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne ha valakinek volt már hasonló problémája:
Nem tudok a net tv-re felcsatlakozni, pedig a net kapcsolat tökéletesen működik!
Azt írja ki Philips szerver nem elérhető!
Előtte hosszú ideje rendben működött! -
Brekecs
senior tag
válasz
Coyote2000 #172 üzenetére
Hát még kialakulhat sok minden !
amúgy nincs mit !
Üdv
-
Brekecs
senior tag
válasz
Coyote2000 #169 üzenetére
Szia !
Amit én tudok róla az annyi hogy egy kicsit nehéz beállítani a színét, van egy kis rozsaszines hatása/képe alapból. De gondolom te sem a boltból veszed akkor meg biztos megéri az árát !
Üdv
-
Brekecs
senior tag
Szia !
" sajna lecsúsztam az Edigitalnal volt 1 hihetetlen akció 9664h/12 naggyonn óccsón "Hát igen nekem is ilyen készülékem van csak több mint egy évvel ezelőtt vettem, de ha tudtam volna ezt az akciót akkor már kettő volna itthon !
Na mindegy most egy 46pfl9705-t szeretnék mondjuk nem a bolti áron!
Üdv
-
Coyote2000
őstag
Most egy 46PFL9704-re megyek rá... valakinek volt bármilyen negatív tapasztalata ezzel a készülékkel? Tavalyi, de legalább jól kiforrottnak tűnik...
-
Lamair
aktív tag
én a 7423h/12es tv-mel is tök elégedett voltam, szerintem a philips a legjobb választás annak aki pl.: sok analóg forrást néz, nagyon jó a képjavító áramkör
de ez a 8404-es álom,
sajna lecsúsztam az Edigitalnal volt 1 hihetetlen akció 9664h/12 naggyonn óccsón
most még a 220volt-on van jó árban 8404-es!majd ma kipróbálom a net-tv-t is hátha leesik az állam
ja nekem van egy samum is 37"fullhd dehát mitmondjak, nem a legtutibb, pedig mindegyik HDMI-n kapja a jókis jelet de ég és föld a különbség
-
Brekecs
senior tag
-
Lamair
aktív tag
Üdv Újra mindenkinek!
Lezajlott az üzlet, nemtudom ki emlékszik , 42pfl7423H/12őt cseréltem le 42pfl8404h/12re
0FT ráfordítással,hát mitmondjak, Az előző tv-t is imádtam, DE ez az Ambilight ÁÁLLLATJÓÓ
t-home-al használom, elég jó a kép persze HDMi-n
Asus mediaplayerrel: mondjuk avatar1080p mkv Ambival leesett az állam
X360: juhéjj naggyontutti kis páros!
Hangzás: gyönyörű
(ezt imádom a philips-ekben; sokan nem hitték el, hogy a tv-m szól és nem a házimozi)szerintem 200alatt 42"ban gondolkozó embereknek ez kiváló vásár!
a hálózatifeszültség.hu-nszóval nagyon jó tvcske, imádom és szerintem ezt nem is adom tovább
-
Dzsano
tag
Új játékos:
6805HÉs leírása:
6805H brosúraÉrdemes megnézni a design-t és a fogyasztást. A távirányító is izgalmas és a talp!
Jól látom, nincs ambilight? Nem hiányzik!
-
nyunyu
félisten
válasz
Coyote2000 #157 üzenetére
Amire nekem kellett ez a TV, arra felesleges az ambi.
TV-t kb. az uzemido 2%-ban nezek...
-
nyunyu
félisten
válasz
Coyote2000 #153 üzenetére
5405-ben is LG van.
5605-ben Sharp. -
Gaben360
senior tag
válasz
Coyote2000 #153 üzenetére
De az enyém nem olyan régi és nem is 7xxx széria,hanem 2009-es 47 pfl 9664.
-
Gaben360
senior tag
válasz
Coyote2000 #147 üzenetére
Az Én philipsem is ambilightos,és mégis LG panel van benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest