- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- iPad topik
Aktív témák
-
Netpark
csendes tag
Köszi a választ!
Én úgy gondolom nem egy mezei felhasználó tehet arról, hogy a cégek vérremenő vitát folytatnak egymással a kompatibilitásért. Szerintem kicsit nevetséges az, hogy az ember vesz egy asztali lejátszót, majd egy valóban elsőosztályú dvdlejátszót, és azért nem megy a film, mert nem kompatibilis.Ahhoz képest, hogy eléggé benne vagyok a számítógépek ''világában'' :) (azért nem mászkálok microsoftos pólóban parasztbajusszal :) )álmomban nem gondoltam volna, hogy ez lehet a baj. Na de mindegy, ezzel is sokat tanultam! :)
Mindenesetre az lenne a kérésem, hogy léccives ezt a dvdinfopro programot mutasd be nekem, mert egyszer már megpróbáltam, de nem akart menni. Valamit ott sikerült átírnom dvd-rom ra. Egészen pontosan három dolgot is, de valami maradt dvd+rw, ha jól emlékszem. Lehet, hogy egy szimpla dvd+r-el menne?
A választ köszi!
Aktív témák
- Eladó SanDisk Portable SSD 480 GB!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest